Warning: Parameter 2 to WooCommerce_Product_Search_Product::posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/llibreriasantjordi.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Warning: Parameter 2 to WooCommerce_Product_Search_Product::posts_orderby() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/llibreriasantjordi.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Warning: Parameter 2 to WooCommerce_Product_Search_Product::posts_fields() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/llibreriasantjordi.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Llibreria Sant Jordi a Arts Santa Mònica, Jornades Translocacions (Idensitat) – Barri i context global – Llibreria Sant Jordi
Libros y ediciones de colección.

Llibreria Sant Jordi a Arts Santa Mònica, Jornades Translocacions (Idensitat) – Barri i context global

Vídeo de les Jornades Translocacions (Idensitat) Barri i context global, celebrades a Arts Santa Mònica el 30 d’octubre de 2014.  A partir del minut 2:52:00 del vídeo 2 de la playlist, Enrique Salom i Teresa Marín (Petit Comité de Resistencia Audiovisual) parlen de la Llibreria Sant Jordi i del seu projecte d’arxiu documental.