Warning: Parameter 2 to WooCommerce_Product_Search_Product::posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/llibreriasantjordi.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Warning: Parameter 2 to WooCommerce_Product_Search_Product::posts_orderby() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/llibreriasantjordi.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Warning: Parameter 2 to WooCommerce_Product_Search_Product::posts_fields() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/llibreriasantjordi.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
de la llibreria com a espai d’amistat. Joan Socias i Josep Morales – Llibreria Sant Jordi
Libros y ediciones de colección.

de la llibreria com a espai d’amistat. Joan Socias i Josep Morales

una alegria tenir al Joan Socias per amic gràcies a la llibreria. I un altre regal que ens fa Petit Comité de Resistencia Audiovisual amb les seves entrevistes.